HOME                FOTOS                CONTACT                 HYDRO                LINKS

 

Wij zijn actief in het reinigen en opfrissen van vervuilde gevels door middel van hogedrukreinigers met zowel koud als warmwater, chemische reiniging of door het gebruik van lage-druk nevelstralen.


Wanneer uw woning of bedrijf vervuild is geraakt door algen, mossen en uitlaatgassen of is aangetast door allerhande weersinvloeden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de nodige vakkennis Ún machines om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Ook voor het verwijderen van afbladderende verflagen en graffiti kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van de ondergrond en aard van de vervuiling kiezen wij een passende reinigingsmethode zodat het vuil zo effectief mogelijk wordt verwijderd en daarom wordt er plaatse steeds bekeken welke techniek het best toepasbaar is op de vervuilde gevel.

Nadat de gevel is gereinigd raden wij steeds aan om deze te beschermen met waterwerende producten om een doorslag van water of vocht naar de binnenmuren te voorkomen en zo uw gevel veel langer mooi te houden.


Heeft u interesse in onze diensten bel of mail dan voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs. Ter plekke kan er dan worden bekeken welke methode voor u de beste is en krijgt u van ons meteen een competitieve prijs.

 

Reinigen van vervuilde gevels door middel van  ***   hogedrukreinigers (zowel koud- als warmwater)  
                                                                            ***   chemische reiniging                                         
                                                                            ***   lage-druk nevelstralen                                 

GSM 0488 473 747

email: info@reinigenvangevels.be